Αυγά και υγεία Περισσότερα »

Αποτελείται από ένα μόνο τεράστιο κύτταρο που όμως περιέχει όλα τα απαραίτητα για την γένεση μιας νέας ζωής. Είναι τροφή θαυματουργή, πλήρης, πολύτιμη για τον άνθρωπο, από τα πρώτα στάδια της ζωής του... Περισσότερα »

Αυγά ολόφρεσκα, άριστης ποιότητας, ιδανικά για την υγιεινή καθημερινή σας διατροφή, είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς δεκαετιών, που είναι σε θέση να σας προσφέρουν τα πτηνοτροφεία ΗΛΙΑΔΗ Α.Ε. Περισσότερα »

Τα αυγά, ανάλογα με το βάρος τους, κατατάσσονται σέ τέσσερις κατηγορίες:-S-, -M-, -L-, -XL-. Περισσότερα »

Έδεσμα μοναδικό για όλη την οικογένεια, αγαπημένο σνακ, γρήγορο γευστικό γεύμα αφού συνδυάζεται εύκολα με πάμπολλα υλικά... Περισσότερα »

Τα αυγά ΗΛΙΑΔΗ προέρχονται από τις πιo σύγχρονες εκμεταλλεύσεις, από τις υγιέστερες όρνιθες και αντιμετωπίζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή... Περισσότερα »

 

Καλώς ήλθατε στην Ιστοσελίδα μας !!

Περιηγηθείτε στις σελίδες της εταιρείας μας, γνωρίστε τα προϊόντα που παράγουμε, μάθετε για την ιστορία μας, πώς ξεκινήσαμε το 1963 και πώς εξελιχθήκαμε. Παραμένουμε μία οικογενειακή επιχείρηση και είμαστε περήφανοι γι΄αυτό.

Γνωρίστε ότι έχει σχέση με το αυγό, από πού προήλθε, την ιστορική του εξέλιξη, τους τρόπους χρήσης του, την διατροφική του αξία. Ανακαλύψτε τον κρυμμένο θησαυρό που κρύβει μέσα του, αγαπήστε το, εκτιμήστε το. Έχει άπειρες χρήσεις στη μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική και είναι ίσως το βασικότερο τους συστατικό.

Η θρεπτική του αξία είναι μεγάλη και αδιαμφισβήτητη.

Σκεφθείτε ότι ένα και μόνο αυγό έχει την διατροφική αξία δύο (2) ολόκληρων λίτρων γάλακτος (!!!) ή μιάμιση φορά το βάρος του σε κρέας (100 γραμ.). Εάν συγκρίνετε τη διαφορά ποσότητας στην πρώτη περίπτωση, όπως και κόστους στη δεύτερη, θα διαπιστώσετε άλλη μία διάσταση της αξίας του, την οικονομική. Πέραν αυτού, περιέχει πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης πολύ υψηλής ποιότητας και μεγάλης βιολογικής αξίας, πιο πλήρεις από εκείνες του γάλακτος, πιο θρεπτικές από του κρέατος ή του ψαριού και πιο εύκολα αφομοιώσιμες από τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες (Α,D,Ε ) και Ιχνοστοιχεία( σίδηρο και ψευδάργυρο ). Η ενεργειακή αξία ενός μέτριου αυγού (60 g) είναι περίπου 90 Kcal.

Η εταιρεία μας παράγει με ιδιαίτερη φροντίδα αυγά φρέσκα με σταθερή ποιότητα, ξεχωριστή γεύση και μεγάλη θρεπτική αξία. Η προσοχή μας έγκειται στην καλή διαβίωση των ορνίθων και στη σωστή διατροφή τους με εκλεκτής ποιότητας φυτικές Α΄ ύλες.

Η πιστοποίηση της εταιρείας μας με ISO 9001:2015, οι έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, η συνεχής παρακολούθηση και φροντίδα, μα πάνω από όλα η αγάπη και το μεράκι γι΄αυτό πού κάνουμε είναι εγγύηση ποιότητας.

Παραμένουμε σταθεροί στην παραγωγή του παραδοσιακού κανονικού αυγού. Δεν μπήκαμε σε μονοπάτια αμφιβόλων παραγωγικών διαδικασιών, αυγών με διάφορες ονομασίες.

Επειδή ένα Site δεν ενδείκνυται μόνο για την προβολή των προϊόντων ή του προφίλ της εταιρείας που τα παράγει, αλλά θα πρέπει να αναδείξουμε σφαιρικά ότι έχει σχέση με το αυγό, στην ενότητα Γνωριμία με το αυγό κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στη Λαογραφία, στα Ήθη και τα Έθιμα ,στη Λαϊκή Παράδοση, όπου το αυγό έχει κυρίαρχη θέση σε όλα τα μέρη της χώρας μας.

Είμαστε περήφανοι που ακολουθούμε αυτόν τον δρόμο!!!!!          

Καλή περιήγηση…